Veranda’s en terrasoverkappingen door Klusbedrijf Baars

In tegenstelling tot veel zuidelijker gelegen landen, hebben we in Nederland maar weinig zonuren. Over alle maanden genomen, zijn dat er ongeveer 4,15 per dag. Ook als er geen zon is, kan het lekker zijn om in uw tuin te vertoeven onder de terrasoverkapping of veranda. Of schuilt u juist liever voor de zon? Een veranda of terrasoverkapping is in beide gevallen een prima oplossing.

Heel Duiven en omstreken zit voortaan vaker buiten

Wat dacht u van een schaduwplek in de zomer en lekker bij de openhaard zitten in de winter? Overweeg een terrasoverkapping of veranda.

Een veranda vergroot het woongenot aanzienlijk:

  • u kunt langer van uw tuin genieten
  • uw tuinmeubelen en -kussens staan droog
  • ook met regen kunt u lekker buiten blijven zitten
  • een veranda is onderhoudsvriendelijk

Klusbedrijf Baars ontwerpt en maakt terrasoverkappingen en veranda’s die bij zowel uw woning als de sfeer van uw tuin passen. Bij ons ziet u geen bouwpakketten, alles wordt op maat gemaakt op basis van uw wensen. Kies zelf het hout, de vorm en de uitstraling en wij zorgen voor een prachtige veranda of terrasoverkapping. 

Schoenmaker blijf bij je leest

We begrijpen dat u wellicht een terras bij uw veranda of terrasoverkapping wilt. Bestraten, dat doen we echter niet. Een schoenmaker moet immers bij zijn leest blijven. We kunnen u wel een goede stratemaker aanraden. Neem daarvoor ook contact met ons op.

Neem contact op