Klusbedrijf Baars uit Duiven is van alle markten thuis

Een nieuwe badkamer, een veranda, het hele huis schilderen: het zijn zaken die u niet even snel van uw to-dolijstje schrapt. Daarbij zijn het ook zaken die u beter over kunt laten aan een professional, zoals de mannen van Klusbedrijf Baars.

Van lamp vervangen tot complete woning- of bedrijfspandrenovatie.

Badkamers

Gaat u voor de spa-ervaring? Een heerlijke avond ontspannen in bad, maar ontbreekt het bad nu nog? Huur de badkamerspecialisten van Klusbedrijf Baars in voor een badkamerrenovatie of -verbouwing.

Lees meer over badkamers

Tuinhuis, veranda’s en terrasoverkappingen

In Nederland zijn we gewend aan regen, maar wat zou het fijn zijn als dat u niet zou belemmeren. Lekker droog een boek in de tuin aan ’t lezen terwijl het stort? Dat kan met een terrasoverkapping.

Lees meer over Tuinhuis, veranda’s en terrasoverkappingen

Stucwerk

Het type stucwerk dat u kiest bepaalt al voor een groot deel de sfeer van de ruimte. Gaat u voor pleisterwerk/ sausglad stucwerk, sierpleister of het luxe betonciré? We helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Lees meer over stucwerk

Schilder/sauswerkzaamheden

Niet alleen een nieuw huis moet geschilderd worden. Ook een bestaande woning moet zo nu en dan volledig van een nieuwe verflaag worden voorzien om de waarde op peil te houden.

Lees meer over schilderwerk

Timmerwerk

Overweegt u een aanbouw? Het timmerwerk is bij ons in goede handen. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen of vervangen van dakramen en dakkappelen.

Neem contact op

Dak/loodgieterswerk

Een lekkage, slecht onderhoud of een verbouwing. Er zijn tal van redenen waarom u uw dak zou willen laten renoveren, repareren of vernieuwen.

Lees meer over dakwerken