Alle hout is geen timmerhout: besteed het uit aan de specialist

Een kast op maat laten maken, nieuwe houten kozijnen plaatsen, een dakkapel laten bouwen of houtrot laten herstellen. Dit zijn slechts enkele zaken die op het bordje van een timmerman terechtkomen. Met alle liefde neemt Klusbedrijf Baars u alle timmerwerkzaamheden uit handen. We klussen in de hele regio van Duiven en omstreken.

Allround timmerwerkzaamheden

Ramen, kozijnen en deuren

Houten kozijnen zijn prachtig, maar niet zo onderhoudsvrij als kunststof kozijnen. Ze zijn na verloop van tijd aan vervanging toe. Laat onze timmermannen een nieuw stel kozijnen plaatsen, waar uw pand hoe dan ook van opknapt. Ook plaatsen we op maat gemaakte ramen en deuren.

Dakkapellen en dakramen

Gezinsuitbreiding of een eigen bedrijf aan huis? Er zijn tal van redenen waarom u graag uw woonruimte uit zou willen breiden. Verhuizen? Welnee! Een dakkapel zorgt voor licht én extra ruimte. Gaat het u niet om de ruimte, maar wilt u meer licht binnenlaten? Denk eens aan een dakraam. We plaatsen zowel dakramen als dakkapellen.

Houtrotherstel

Regen, wind en zon. Een kozijn heeft veel te verduren, waardoor deze mettertijd slijtage gaat vertonen. Uw houten kozijnen zien er niet meer zo fraai uit en u besluit ze te laten herstellen. Onder de verf komt houtrot tevoorschijn. Als u er tijdig iets aan laat doen, kunnen we houtrot prima voor u herstellen.

Diverse timmerwerken

Ook voor andere timmerwerkzaamheden mag u ons altijd bellen. Denk hierbij aan het laten bouwen van veranda’s en terrasoverkappingen, het aanbrengen van lambrisering en andere klussen waarbij u een timmerman kunt gebruiken.